KATEGORIJE

EIT Summit u Brusselsu

08.09.2022. / vijesti / inovacije

Europski institut za inovacije i tehnologiju (EIT) organizira u terminu od 15. rujna do 6. listopada tjedne UNNOVEIT 2022.

Velika završnica svih događanja bit će  „INNOVEIT Brussels – EIT Summit“ koji će se održati 11. listopada 2022.

Ovo je prilika za povezivanje najboljih inovatora, poduzetnika i kreatora politike u području inovacija. Summit EIT-a sadržavat će rasprave na visokoj razini za okruglim stolom sa članovima Europskog parlamenta, europskim povjerenicima, izvršnim direktorima, kao i članovima Upravnog odbora EIT-a i mnogim drugim.

Na događaju će se raspravljati o iskustvu EIT-a u posljednjih 10 godina u izgradnji snažnog i otpornog inovacijskog ekosustava, kao i o izazovima i prilikama s kojima se susreću inovacije u današnjoj Europi. Tijekom Summita će biti dodijeljene EIT nagrade 2022. koje promiču inovacije i potiču poduzetnike, stavljajući u središte pozornosti najinovativnije pothvate, polaznike EIT obrazovnih programa, inovacijske timove i žene iz EIT zajednice.

Više informacija o „INNOVEIT Brussels – EIT Summit“, ali i drugim događanjima na Tjednima INNOVEIT 2022, dostupno je na mrežnim stranicama EIT INNOVEIT.

Registracija je potrebna samo za osobno prisustvovanje događaju.

Skip to content