KATEGORIJE

European Research and Innovation Days 2021. – objavljen program

11.05.2021. / vijesti / eu projekti

Vodeći godišnji događaj Europske komisije, European Research and Innovation Days, okuplja kreatore politike, istraživače, poduzetnike i građane kako bi raspravljali i oblikovali budućnost istraživanja i inovacija u Europi i šire. Kao i prošlogodišnji, i ovogodišnji infodani u potpunosti će biti prilagođeni online formatu, a održat će se 23. i 24. lipnja 2021. godine.

Stvarajući veze između vrhunskog znanstvenog istraživanja i najvažnijih izazova generacije, sudjelovanje na događanju je jedinstvena prilika za uključivanje u raspravu kako će istraživanje i inovacije utjecati na budućnost Europe, prvenstveno u kontekstu pokretanja novog programa za istraživanje i inovacije Obzor Europa te utjecaja na revitaliziranje i jačanje Europskog istraživačkog prostora.

Tijekom dva dana sudionici će moći putem online platforme pristupiti interaktivnim radionicama, virtualnim plenarnim sesijama i panelima o politikama EU-a, od zelene i digitalne tranzicije, Europskog istraživačkog prostora, gospodarskog oporavka nakon Covida-19, provedbe misija i partnerstava u okviru Obzora Europa, i slično.

Program European Research and Innovation Days:
Prvi dan, program 23. lipnja 2021.
Drugi dan, program 24. lipnja 2021.

Skip to content