KATEGORIJE

Future Leaders Model United Nations 2021

16.03.2021. / vijesti / studenti

Model budućih vođa Ujedinjenih naroda (engl. Future Leaders Model United Nations) simulacija je konferencije UN-a koja nastoji okupiti mlade entuzijaste iz cijelog svijeta i pružiti im platformu za razmjenu i iznošenje stavova o problemima koji muče današnji svijet. Ova je konferencija idealno mjesto za razumijevanje i učenje o vještinama izgradnje osobnosti koje su potrebne da biste postali bolji govornik i diplomat.

Ovogodišnja konferencija održava se u Istanbulu od 13. do 16. kolovoza 2021. (PULLMAN HOTEL & CONVENTION CENTRE), a bit će posvećena novim izazovima i problemima uzrokovanim globalnom pandemijom.

Sudionici će također moći razmijeniti ideje i stavove s drugim prijavljenima, diplomatima, službenicima Ujedinjenih naroda i poznatim govornicima, kao i predstavnicima važnih UN-ovih organizacija (WHO, UNHCR, DISEC).

Osim prilike za učenje, delegati će imati priliku istražiti Istanbul i njegove znamenitosti (najpoznatija tržnica, palača Topkapi, Trg Taksim, Džamija Sultana Ahmeda) i tijekom obilaska grada upoznati i razumjeti kulturnu raznolikost.

Prijaviti se možete putem sljedeće poveznice. Za sve detalje možete se obratiti na e-adresu info@futureleadersmun.org, a više informacija nalazi se u brošuri.

Skip to content