KATEGORIJE

Gređevinski fakultet osvojio brončanu medalju na Sajmu inovacija za projekt u suradnji s tvrtkom Tehnoplast profili

20.10.2021. / vijesti / o sveučilištu

Savez udruga inovatora Rijeke prošloga je tjedna nastupio na 19. međunarodnoj izložbi inovacija Arca 21 održanoj u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Na izložba Arca 21 koja je održana uz pokroviteljstvo predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića te Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Hrvatske gospodarske komore, i HAMAG-BICRO-a te sponzora Končar – elektroindustrije d.d. i HS produkta, predstavljene su brojne inovacije i nove tehnologije iz gotovo svih područja ljudskoga rada. 

Svoje su radove predstavili brojni inovatori pojedinci, ali i istraživački timovi javnoga i privatnoga sektora, akademske zajednice i znanstvenih ustanova te inovativnih i razvojnih tvrtki u Hrvatskoj i inozemstvu iz više od 20 zemalja svijeta.

Brončanu medalju osvojio je Građevinski fakultet Rijeka za projekt osmišljen s Tehnoplast paneli Šćitarjevo iz Zagreba pod vodstvom prof. dr. sc. DAVORA GRANDIĆA, uz članove tima izv. prof. dr. sc. MLADEN BULIĆ, doc. dr. sc. PAULINA KROLO, doc. dr. sc. NATALIJA BEDE, doc. dr. sc. PAULO ŠĆULAC,

Skip to content