KATEGORIJE

Humanitarni kviz za pomoć studentima pogođenim potresom

22.01.2021. / vijesti / studenti

Studentski zbora Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, u svrhu sudjelovanja u pomaganju pogođenima potresima na području Banovine, organizira Humanitarni kviz općeg znanja pod nazivom “InženjeRi za inženjere”, koji će biti održan na online platformi iz epidemioloških razloga. 

Kviz će biti održan u petak, 29. siječnja 2021. s početkom u 19 sati. Prijave su otvorene na društvenim mrežama Studentskog zbora Tehničkog fakulteta. Dekan Fakulteta prof. dr. sc. Duško Pavletić pružio je podršku u prikupljanju informacija potrebitih studenata, čijim obiteljima će se uplaćivati donacije prikupljene uplaćivanjem kotizacija za prijavu na kviz (100 kn / ekipno od 4 sudionika).

Cilj je prikupiti što veći broj ekipa/sudionika, a time i veća financijska sredstva, tj. donacije za naše studente kojima je potrebna pomoć u teškim vremenima.

Također, imamo u planu nastaviti s istim načinom prikupljanja donacija za razne humanitarne svrhe ako će navedeni kviz imati veliki odaziv i pozitivne odgovore na anketi koji će se provoditi poslije kviza.

Poveznica događaja na Facebooku https://www.facebook.com/events/843494696197779

Skip to content