KATEGORIJE

Impulse Festival 2019

11.04.2019. / vijesti / studenti

utorak, 1. travnja 2019.

Impulse je klupski boutique festival koji spaja riječke gradske lokacije s misijom promocije dobre glazbe i urbane kulture. Šesto izdanje Festivala bit će održano od 4. do 13. travnja 2019. i kao u proteklih pet izdanja, glazba će biti svugdje. Ove godine programi se održavaju na čak deset gradskih lokacija.

Headliner izdanja kanadska su četvorka SUUNS – prinčevi mračnog electra i disonantnog art/indie rocka, hvaljeni spektrom glazbene kritike, a premijerno u Rijeci 4. travnja promoviraju aktualni studijski album “Felt”.

Koncert otvaraju ništa manje bučne i eksplozivne Punčke. Publika i mediji obično ih opisuju kao alternativni/indie ili punk rock bend, ali sve vrste glazbenih utjecaja i njihovih osobnih glazbenih favorita učinile su svaku od njihovih pjesama potpuno različitom od ostalih.

Za sam kraj šestog izdanja Impulse festivala na scenu stupa energetska rock bomba Repetitor! Jedan od najboljih bendova iz regije, ali i šire, dolaze u Rijeku na svojevrsni best of set, ali i s novim pjesmama koji tek trebaju izaći. Kao i u dosadašnjim nastupima i ovog puta očekuje nas eksplozija riffova, čiste energije te podjednako vruće atmosfere s obje strane pozornice. Repetitor, garažni rock/post punk bend iz Beograda bez sumnje su jedan od najzanimljivijih i najprodornijih mladih bendova s Balkana. Iza sebe imaju bezbroj koncerata u regiji i nekoliko europskih turneja, kao i nastupe na velikim festivalima (Sziget, Exit, INmusic, SuperUho), a svirali su i u Kini i Rusiji.

Impulse organiziraju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka – Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci, Zaklada Kultura nova i HDS-ZAMP.

Ulaznice za sve programe ovogodišnjeg izdanja Impulse festivala moguće je kupiti u Dallas Music shopu Rijeka te putem sustava Entrio. Za filmski segment ulaznice su dostupe na blagajni Art-kina i u sustavu Ulaznice.hr, dok je za Trigon party naplata ulaza samo na ulazu u klub Život.

Važna napomena: broj ulaznica za koncerte na Botelu Marina i klub Beertija je ograničen na stotinu.

Posebnu pogodnost ostvaraju studentice i studenti riječkog Sveučilišta koji i na dan održavanja programa uz valjanu x-icu mogu kupiti ulaznicu po pretprodajnoj cijeni.


PROGRAM FESTIVALA




Više informacija i program Impuls festivala možete pronaći na

mrežnim stranicama ”Studentskog kulturnog centra”.

Skip to content