KATEGORIJE

Info-centar za Covid-19 na Kampusu

02.11.2020. / vijesti / sveučilište i društvo

Sveučilište u Rijeci u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci i Studentskim centrom Rijeka osnovalo je Info-centar za Covid-19. U funkciji je 6 telefona, odnosno 6 radnih jedinica, u prostorima Studentskog centra. Ovih 6 telefonskih linija rasterećuje od ranije poznat broj za informacije o koronavirusu za područje PGŽ-a 051 / 554 801 te će dio komunikacije s građanima preuzeti volonteri Centra.

U pozivnom centru djeluju studenti volonteri te zaposlenici Sveučilišta koji su prošli odgovarajuću edukaciju. Napoželjniji su studenti završnih godina medicinskih, zdravstvenih i srodnih studija (npr. medicina, zdravstveni studiji, biotehnologija, psihologija i sl. ).

Koordinatorica za zaposlenike Sveučilišta u Rijeci je Danijela Bradamante, rukovoditeljica Službe za upravljanje prostorima i promociju Kampusa, a za studente Tin Vučković, predsjednik Studentskog zbora Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Zaposlenici i studenti Sveučilišta u Rijeci koji bi željeli uključiti se u volontiranje mogu ispuniti niže navedene prijavnice.

Prijavnica za studente, ovdje

Prijavnica za zaposlenike UNIRI, ovdje

Skip to content