KATEGORIJE

Info dan Europskog vijeća za inovacije

29.11.2022. / vijesti / eu projekti

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira Info dan Europskog vijeća za inovacije (EIC). Europsko vijeće za inovacije je integrirano u treći stup “Inovativna Europa” programa Obzor Europa s ciljem pružanja podrške inovatorima, poduzetnicima i malim tvrtkama.

Info dan će se održati u četvrtak 15. prosinca 2022. s početkom u 9,30 sati u Hotelu Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, Zagreb.

Cilj info dana je omogućiti inovativnim tvrtkama, istraživačkim organizacijama, sveučilištima, malim i srednjim poduzećima te potencijalnim investitorima razvijanje poslovanja, a sve u cilju poticanja europskog gospodarskog razvoja realizacijom inovativnih i vizionarskih ideja na tržištu.

Info danu će prisustvovati hrvatska članica EIC Odbora gđa. Ana Barjašić, a izlaganja će imati predstavnici Europske komisije, hrvatski predstavnici inovativnih tvrtki (Rimac grupa, Genera Research i AGRIVI) te koordinatorica nacionalnih osoba za kontakt – Obzor Europa gđa Ana Butković iz Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Program Info dana dostupan je na sljedećoj poveznici.

Sudjelovanje na info danu je besplatno, uz obaveznu prijavu putem prijavnog obrasca, a prijave se zaprimaju do 8. prosinca 2022.

Skip to content