KATEGORIJE

Info dan MSCA Doktorske mreže

20.05.2022. / vijesti / eu projekti

S ciljem upoznavanja sudionika s novim pravilima natječaja te mogućnostima koje se nude hrvatskim sudionicima u okviru MSCA konzorcijskih projekata, Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju nadolazećeg natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za Doktorske mreže.
Podsjećamo, rok za prijavu projektnih prijedloga je 15. studenoga 2022. godine. Više informacija o natječaju dostupno je na Funding & tender opportunities portalu i na poveznici.

Informativni dan održat će se u srijedu 1. lipnja 2022. od 9.30 do 14.00 sati putem Zoom platforme, a prvenstveno je namijenjen:

– iskusnim istraživačima, odnosno potencijalnim mentorima

– voditeljima projektnih timova

– administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga

– drugim predstavnicima znanstvenih organizacija i istraživačkih centara kao i

– zainteresiranim predstavnicima industrije i privatnog sektora. 

Preliminarni program informativnog dana dostupan je na poveznici.

Primjer dobre prakse iz aspekta organizacija koje prijavljuju, ali i istraživača koji sudjeluju, prezentirat će prorektor za znanost i umjetnost Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Gordan Jelenić te Jan Tomec, predstavnici projekta THREAD Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci financiranog u sklopu MSCA Inovativnih mreža za osposobljavanje (ITN).

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem poveznice. Prijave su otvorene do ponedjeljka 30. svibnja 2022.
Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracija.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, možete se obratite na e-mail adresu: ivan.makovec@ampeu.hr.

Više informacija o događanju možete saznati na mrežnim stranicama hrvatskog portala programa Obzor Europa.

Skip to content