KATEGORIJE

Info dan MSCA Postdoktorske stipendije

13.04.2021. / vijesti / eu projekti

S ciljem upoznavanja sudionika s novim pravilima natječaja te mogućnostima za postdoktorske istraživače, Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju nadolazećeg natječaja Marie Skłodowska – Curie akcija za Postdoktorske stipendije.

Informativni dan održat će se 22. travnja 2021. od 9.30 do 12.40 sati putem Zoom platforme. Jezik događaja je engleski.

Mogućnosti Postdoktorskih stipendija predstavit će gospođa Ilse de Waele, predstavnica Izvršne agencije za istraživanje, a svoja iskustva u prijavi i sudjelovanju u MSCA postdoktorskim stipendijama predstavit će dr. sc. Barbara Milutinović, dr. sc. Tomislav Stojanov te dr. sc. Ivica Friščić. Također, dr. sc. Dragomira Majhen prezentirat će rad hrvatskog poglavlja Marie Curie Alumni Associationa.
Dodatno, na informativnom danu, Ivan Makovec predstavit će EURAXESS alate za razvoj karijere te će Sandra Vidović predstavit sudjelovanje hrvatskih organizacija i istraživača u MSCA projektima u okviru Obzor 2020. programa te potporu nacionalnih osoba za kontakt hrvatskim potencijalnim i postojećim korisnicima.

Informativni dan prvenstveno je namijenjen istraživačima i administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga, ali i drugim predstavnicima znanstvenih organizacija i istraživačkih centara kao i zainteresiranim predstavnicima industrije i privatnog sektora.

Preliminarni program je dostupan na poveznici.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem poveznice (pod događanje potrebno je odabrati MSCA Postdoktorske stipendije). 
Prijave su otvorene do utorka 20. travnja 2021. do 16.00 sati. 

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, možete se obratiti na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.

Skip to content
Pitaj me!
Virtualna sova URI