KATEGORIJE

Info dan: ENRICH, EIT i Obzor 2020. RISE

29.10.2019. / vijesti / eu projekti

Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s Austrian Research Promotion Agency organizira informativan dan vezan uz ENRICH mrežu te najavljeni Marie Skłodowska – Curie RISE (Research and Innovation Staff Exchange) natječaj za 2020. godinu.

Također, na info danu prezentirat će se i mogućnosti u okviru Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (European Institute of Innovation and Technology – EIT), na primjeru EIT Health-a.

Informativni dan održat će se u petak, 15. studenog 2019. godine, s početkom u 9 sati, u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu. Program možete preuzeti na sljedećoj poveznici.

Sudjelovanje na info danu je besplatno, održava se na engleskom i hrvatskom jeziku, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice. Prijave su otvorene do 11. studenog 2019. godine.

Cilj informativnog dana je upoznavanje sa specifičnostima i mogućnostima koje ENRICH mreža, EIT i RISE projekti nude potencijalnim korisnicima, a namijenjen je predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija, kao i privatnim poduzećima.

ENRICH je globalna mreža centara koja promiču internacionalizaciju i suradnju u području znanosti, tehnologije i inovacija između europskih organizacija s partnerima iz Brazila, Kine i Sjedinjenih Američkih Država.

EIT pomaže poduzećima te obrazovnim i istraživačkim tijelima da zajedno rade na stvaranju poticajnog okruženja za inovacije i poduzetništvo u Europi.

Razmjena iskustva i znanja u međunarodnoj i međusektorskoj suradnji te mobilnost osoba uključenih u inovacijske i istraživačke aktivnosti posebni su fokus RISE projekata Marie Skłodowska – Cure akcija.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja obratite na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.


Skip to content