KATEGORIJE

Obzor 2020. info dan (Energija i Promet)

03.12.2019. / vijesti / eu projekti

Agencija za mobilnost i programe EU organizira nacionalni informativni dan za tematska područja „Sigurna, čista i učinkovita energija“ (SC3) te „Pametan, zeleni i integrirani promet“ (SC4) programa Obzor 2020.

Informativni dan održat će se 18. prosinca 2019. godine s početkom u 9:30 sati u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža (Frankopanska 26, Zagreb). Program informativnog dana možete pronaći na poveznici.

Sudionici će se tijekom informativnog dana upoznati s uspješnim projektima hrvatskih prijavitelja kao primjerima dobre prakse, čut će izlaganje evaluatora projekata te će saznati koje su mogućnosti potpore za program Obzor 2020. u Hrvatskoj.

Predstavnica Europske komisije predstavit će aktualne radne programe te otvorene natječaje u tematskim područjima Obzora 2020. „Sigurna, čista i učinkovita energija“ (SC3) te „Pametan, zeleni i integrirani promet“ (SC4).

Sudjelovanje na info danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice najkasnije do 12. prosinca 2019.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, obratite se na e-mail: tea.sabol@mobilnost.hr

Skip to content