KATEGORIJE

Info dan: Obzor 2020.- širenje izvrsnosti i sudjelovanja

18.10.2019. / vijesti / eu projekti

Agencija za mobilnost i programe EU organizira Obzor 2020. informativni dan o mogućnostima financiranja u sklopu mjere Širenje izvrsnosti i sudjelovanja (Spreading excellence and widening participation) kako bi potencijalne prijavitelje upoznali s iskustvima i primjerima dobre prakse.

Informativni dan će se održati u četvrtak, 24. listopada 2019. godine u Agenciji za mobilnost i programe EU, Frankopanska 26 (u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža), s početkom u 8:30 sati.

U okviru Obzor 2020. programa, a prvenstveno kroz posebnu mjeru Širenje izvrsnosti i sudjelovanja (Spreading excellence and widening participation), potiče se podizanje istraživačkih kapaciteta i izvrsnosti te uključivanje istraživača i istraživačkih institucija iz tzv. Widening zemalja u zajednički Europski istraživački prostor.

Info dan je namijenjen istraživačima, predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija koji su zaineresirani za sudjelovanje u akcijama Obzora 2020. u području Širenja izvrsnosti i sudjelovanja.

Sudjelovanje na info danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice do ponedjeljka 21. listopada 2019. godine.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja obratite se na e-mail  viktor.koska@mobilnost.hr.

Skip to content