KATEGORIJE

Informativne radionice Interreg programa Europe i Euro-MED

11.04.2024. / vijesti / eu projekti

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvima Programa transnacionalne suradnje Interreg Euro– MED i Programa međuregionalne suradnje Interreg Europe organizira dvije nacionalne informativne radionice kojima je svrha upoznavanje potencijalnih prijavitelja sa sadržajem predmetnih programa te pravovremena priprema za prijavu na trenutno otvorene pozive.

U sklopu programa Interreg Euro-MED u tijeku je Četvrti poziv na dostavu projektnih prijedloga čiji su detalji dostupni na sljedećoj poveznici, dok je u sklopu programa Interreg Europe u tijeku Treći poziv na dostavu projektnih prijedloga čiji su detalji dostupni na sljedećoj poveznici.

Informativne radionice održat će se:

  • 15. travnja 2024. godine u Zagrebu, Hotel DoubleTree by Hilton, Ulica grada Vukovara 269a s početkom u 11:00 sati. Sudjelovanje se može prijaviti do 12. travnja u 12:00 sati putem sljedeće poveznice sa dnevnim redom dostupnim ovdje;
  • 16. travnja 2024. godine u Opatiji, Hotel Ambasador, Feliksa Perišića 5, s početkom u 11:00 sati. Sudjelovanje se može prijaviti do 12. travnja u 12:00 sati putem sljedeće poveznice sa dnevnim redom dostupnim ovdje.


Radni jezici su hrvatski i engleski.

Za sve dodatne upite vezano uz sudjelovanje na događanju ili otvorene pozive možete se obratiti Nacionalnim kontakt točkama:

Skip to content