KATEGORIJE

Informativni dan i susret umrežavanja za Obzor Europa – Klaster 2: Oblak za suradnju u području europske kulturne baštine

24.03.2023. / vijesti / eu projekti

Europska komisija održat će 28. ožujka 2023. godine informativni dan i susret umrežavanja u okviru otvorenog poziva Oblaka za suradnju u području europske kulturne baštine (eng. European Collaborative Cloud for Cultural Heritage – ECCCH) u sklopu klastera 2 programa Obzora Europa.

Na informativnom danu bit će predstavljene teme otvorenog Poziva, dok je susret umrežavanja prilika za znanstvenike da iznesu svoje istraživačke interese i pronađu partnere za prijavu projekata.

Informativni dan održat će se od 10.00 do 12.00 sati, a susret umrežavanja od 13.00 do 17.00 sati. Za sudjelovanje na informativnom danu je potrebno registrirati se na sljedećoj poveznici, a za susret umrežavanja ovdje.

Poziv Oblaka za suradnju u području europske kulturne baštine teži unaprjeđenju istraživanja kulturalnog nasljeđa te razvoju inovativnih rješenja za otkrivanje, obnavljanje, očuvanje, digitalizaciju i valorizaciju digitalnih, digitaliziranih i do sada nedigitaliziranih objekata kulturne baštine.

Rok za podnošenje projektnih prijava je 21. rujna 2023. godine, a na poveznici su dostupni materijali korisni za pisanje projektnih prijedloga.

Skip to content