KATEGORIJE

Informativni dan – Mogućnosti za doktorande i postdoktorande u okviru europskih programa mobilnosti

30.04.2021. / vijesti / eu projekti

S ciljem upoznavanja sudionika i potencijalnih korisnika s mogućnostima akademske mobilnosti u okviru novog programskog razdoblja 2021. do 2027. godine Agencija za mobilnost i programe EU organizira informativni dan posvećen mogućnostima za mobilnosti kroz međunarodne programe mobilnosti, doktorskih studija te postdoktorskih projekata.

Informativni dan Mogućnosti za doktorande i postdoktorande u okviru europskih programa mobilnosti bit će održan online u petak 14. svibnja 2021. godine s početkom u 9:50 sati putem Zoom platforme.

U prvom dijelu informativnog dana predstavit će se mogućnosti i novosti u okviru programa Erasmus+, potom bilateralnog programa akademske mobilnosti i programa CEEPUS, dok će se u drugom dijelu predstaviti mogućnosti za doktorande i postdoktorande putem Marie Skłodowska-Curie aktivnosti programa Obzor Europa, EURAXESS Jobs and Funding portal te EURAXESS alati za razvoj karijere istraživača.

Više informacija o sadržaju info dana možete naći u programu koji je dostupan ovdje.

Informativni dan namijenjen je studentima, mladim istraživačima (doktorandima) i postdoktorandima, predstavnicima ureda za projekte ili međunarodnu suradnju fakulteta ili sveučilišta te ostalom znanstvenom te znanstvenom-nastavnom osoblju zainteresiranom za međunarodne projekte.

Prijava na informativni dan moguća je putem sljedeće poveznice (u izborniku pod događanje potrebno je odabrati naziv informativnog dana). Prijave su otvorene do srijede 12. svibnja 2021. do 16 sati.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno se obratite na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.

Skip to content
Pitaj me!
Virtualna sova URI