KATEGORIJE

Informativni dan MSCA Doktorske mreže

23.05.2023. / vijesti / eu projekti

Agencija za mobilnost i programe EU organizira online informativni dan MSCA doktorskih mreža, koji će se održati 2. lipnja 2023. godine od 9:30 do 13:00 sati putem Zoom platforme.

Cilj informativnog dana je upoznavanje sudionika s novim pravilima natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za doktorske mreže te mogućnostima koje se nude hrvatskim sudionicima u okviru MSCA konzorcijskih projekata.

Informativni dan prvenstveno je namijenjen iskusnim istraživačima, odnosno potencijalnim mentorima, voditeljima projektnih timova, administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga, ali i drugim predstavnicima znanstvenih organizacija i istraživačkih centara te zainteresiranim predstavnicima industrije i privatnog sektora.

Na informativnom danu bit će predstavljeni detalji natječaja MSCA doktorskih mreža u 2023. godini, mentoriranje u MSCA Doktorskim mrežama te mogućnosti u okviru inicijative EURAXESS s fokusom na usluge i publikacije EURAXESS centra. Bit će predstavljena i dva uspješna primjera projektne prijave na MSCA doktorske mreže, alati za umrežavanja za hrvatske znanstvene organizacije te sustav podrške prijaviteljima projekata MSCA programa, kao i aktivnosti sustava podrške u 2023. godini.

Dostupan je preliminarni program informativnog dana, a sudjelovanje na informativnom danu je besplatno. Prijava je moguća putem sljedeće poveznice (pod događanje potrebno je odabrati Informativni dan MSCA Doktorske mreže 2023.) do 31. svibnja 2023. godine, a Zoom poveznica bit će dostavljena naknadno.

Izvor: Nacionalni portal programa Obzor Europa

Skip to content