KATEGORIJE

Informativni dan MSCA IF i COFUND (Rok za prijavu: 8. 5. 2019.)

19.04.2019. / vijesti / eu projekti

13. svibnja 2019. (ponedjeljak) u 10 sati u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu s početkom u 10 sati, Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju otvorenog natječaja za MSCA Individualne stipendije te upoznavanje s mogućnostima prijava na COFUND projekte.

Preliminarni program je dostupan ovdje, uz napomenu kako će se informativni dan održati na engleskom jeziku.

Cilj informativnog dana je upoznati sudionike s mogućnostima i pravilima natječaja te pružiti praktične savjete pri izradi IF projektnog prijedloga, ali i predstaviti mogućnosti mobilnosti putem otvorenih COFUND projekata. Mogućnosti Individualnih stipendija predstaviti će gospodin David Wizel, predstavnik Izvršne agencije za istraživanje, dok će dr.sc. Nadica Maltar Strmečki predstaviti postupak evaluacije projektnih prijedloga te dati korisne savjete za pisanje projektnog prijedloga. Svoja iskustva u prijavi i sudjelovanju u MSCA postdoc stipendijama predstaviti će nam dr.sc. Dragomira Majhen, dr.sc. Davor Blažević te dr.sc. Filip Pošćić. Također, zadovoljstvo nam je prezentirati i rad hrvatskog poglavlja Marie Curie Alumni Association-a.

Informativni dan prvenstveno je namijenjen istraživačima i administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga, ali i drugim  predstavnicima znanstvenih organizacija i istraživačkih centara kao i zainteresiranim predstavnicima industrije i privatnog sektora.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice ovdje. Prijave su otvorene do srijede 8. svibnja 2019. godine.

Skip to content