KATEGORIJE

Informativni dan MSCA Postdoktorske stipendije

11.05.2023. / vijesti / eu projekti

Agencija za mobilnost i programe EU organizira online informativni dan MSCA Postdoktorskih stipendija koji će se održati 19. svibnja 2023. godine od 10:00 do 13:15 sati putem Zoom platforme.

Na informativnom danu predstavit će se pravila natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za Postdoktorske stipendije, proces evaluacije i korisni savjeti za pisanje projektnog prijedloga, EURAXESS alati za razvoj karijere te mogućnosti umrežavanja za postdoktorande i znanstvene organizacije. Bit će održan i kratki okrugli stol na kojem će sudjelovati hrvatski istraživači koji su bili uspješni na prošlogodišnjem natječaju. Preliminarni program možete preuzeti ovdje.

Informativni dan namijenjen je postdoktorskim istraživačima koji razmišljaju o prijavi MSCA Postdoktorskih stipendija te potencijalnim hrvatskim mentorima i voditeljima istraživačkih timova koji žele ugostiti strane postdoktorande, administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga, ali i drugim  predstavnicima znanstvenih organizacija i istraživačkih centara, kao i zainteresiranim predstavnicima industrije i privatnog sektora.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem dostupne poveznice (pod događanje potrebno je odabrati Informativni dan MSCA Postdoktorske stipendije, 19. svibnja 2023.) do 17. svibnja 2023. godine.
Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracija.

Izvor: Obzor Europa

Skip to content