KATEGORIJE

Informativni dan programa Obzor Europa na Sveučilištu u Rijeci

29.04.2022. / vijesti / eu projekti

Sveučilište u Rijeci i Agencija za mobilnost i programe EU organiziraju Informativni dan programa Obzor Europa koji će se održati 12. svibnja 2022. godine od 10 do 15 sati na Građevinskom fakultetu u Rijeci (Radmile Matejčić 3).

U prvome dijelu informativnog dana bit će, između ostalog, predstavljene osnovne karakteristike programa Obzor Europa te pravni i financijski aspekti prijave i provedbe projektnih prijedloga kao i područja Širenja sudjelovanja i jačanja Europskog istraživačkog prostora te djelovanja Marie Skłodowska – Curie akcija (MSCA).

U drugom dijelu događanja predviđeno je održavanje paralelnih sesija na kojima će biti predstavljena različita područja Programa, te je predviđeno i vrijeme za pitanja i odgovore.

Program informativnog dana možete preuzeti na poveznici.

Ukoliko želite sudjelovati na informativnom danu, molimo da se prijavite za sudjelovanje putem poveznice najkasnije do 9. svibnja 2022. godine do 10 sati.

Organizatori Vas pozivaju na sudjelovanje na informativnom danu, a za dodatna pitanja možete nam se obratiti putem e-mail adrese projektieu@uniri.hr.

Skip to content