KATEGORIJE

Informativni dan za drugi poziv Interreg Euro-Med

02.06.2022. / vijesti / eu projekti

Sukladno najavi objave drugog Poziva za dostavu projektnih prijedloga u sklopu programa Interreg Euro-Med za kraj lipnja 2022. godine, 23. lipnja 2022. od 10 do 17 sati u Limassolu na Cipru održat će se informativni dan za navedeni poziv. Informativnom danu može se prisustvovati uživo ili online.

Cilj događanja je upoznati sve sudionike s uvjetima Poziva (sadržaj projektnih prijedloga i njihova prihvatljivost), elementima kvalitete projektnih prijedloga te s cjelokupnim procesom prijave projektnih prijedloga.

Raspored događanja možete preuzeti na sljedećoj poveznici. Ukoliko želite sudjelovati na predstojećem Informativnom danu (bilo uživo ili online), potrebno je izvršiti registraciju putem sljedeće poveznice.

Sva dokumentacija za drugi Poziv bit će objavljena na mrežnim stranicama programa Interreg Euro-Med prije održavanja informativnog dana.

Svim sudionicima (bilo uživo ili online) bit će za vrijeme događanja dostupna aplikacija za umrežavanje, a do tada svi potencijalni projektni prijavitelji mogu pretraživati partnere ili objaviti projektne ideje na forumu.

Sve dodatne informacije o informativnom danu dostupne su na sljedećoj poveznici.

U slučaju pitanja, na raspolaganju je nacionalna kontakt točka, g. Marko Opančar iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU (marko.opancar@mrrfeu.hr).

Snimku informativnog dana možete pogledati na poveznici, a prezentacija s održanog informativnog dana je dostupna ovdje.

Skip to content