KATEGORIJE

Informativni dan za Europsko istraživačko vijeće (ERC) programa Obzor Europa

27.06.2023. / vijesti / eu projekti

Sveučilište u Rijeci organizira Informativni dan za Europsko istraživačko vijeće (ERC) program Obzor Europa koji će se održati 12. srpnja 2023. godine od 10:00 do 12:00 sati u prostorijama Građevinskog fakulteta (Radmile Matejčić 3).

Europsko istraživačko vijeće dio je najvećeg programa za istraživanje i inovacije – Obzor Europa – koji podržava izvrsne znanstvenike i njihove timove u visokorizičnim istraživanjima u svim znanstvenim područjima. Tijekom Informativnog dana uvodno će se predstaviti uvjeti prijave na sve ERC-ove financijske potpore s naglaskom na Starting i Consolidator Grants za koje se uskoro očekuje otvaranje poziva.

U drugom dijelu Informativnog dana predstaviti će se financijske potpore Ministarstva znanosti i obrazovanja za sve prijavitelje na program Obzor Europa te program Hrvatske zaklade za znanost kojim se hrvatskim znanstvenicima, potencijalnim prijaviteljima na natječaje ERC programa, financira studijski posjet voditeljima ERC projekata.

Program događanja možete preuzeti na sljedećoj poveznici.

Informativni dan će voditi dr. sc. Ana Butković, voditeljica Centra za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekta Sveučilišta u Rijeci s dugogodišnjim iskustvom rada kao nacionalne osobe za kontakt za Europsko istraživačko vijeće.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice do 10. srpnja u 16:00 sati.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail ana.butkovic@uniri.hr.

Skip to content