KATEGORIJE

Informativni dani za poziv Interreg Italija-Hrvatska

05.01.2023. / vijesti / eu projekti

U sklopu programa prekogranične suradnje Interreg Italija – Hrvatska 2021.-2027. u studenome je objavljen prvi Poziv na dostavu projektnih prijedloga.

S ciljem upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na Poziv, organiziran je niz informativnih dana (na engleskom jeziku). Ukoliko niste imali priliku sudjelovati na događanjima organiziranima tijekom prosinca 2022., tijekom siječnja 2023. održat će se još dva informativna dana u Hrvatskoj:

  • 10. siječnja 2023. u Dubrovniku, s početkom u 10:00 sati u velikoj dvorani Studentskog centra u Dubrovniku, Ul. Marka Marojice 2b, Dubrovnik. Dnevni red radionice dostupan je na sljedećoj poveznici, a ovdje se možete prijaviti za sudjelovanje.
  • 20. siječnja 2023. u Puli, s početkom u 10:30 sati u dvorani kina Valli, Giardini 1, Pula. Dnevni red radionice dostupan je na sljedećoj poveznici, a ovdje se možete prijaviti za sudjelovanje.

Za potencijalne prijavitelje koji nisu u mogućnosti prisustvovati na informativnim radionicima, dostupna je snimka sa informativne radionice održane u Bariju, 6. prosinca 2022. godine.

Na službenoj web stranici Programa omogućena je i tražilica partnera kako bi potencijalni partneri iz obje države mogli razmijeniti projektne ideje iste ili slične tematike te se lakše povezati u projektna partnerstva.

Skip to content