KATEGORIJE

INNO2MARE Challenge – sudjelujte u međunarodnom hackathonu!

23.04.2024. / vijesti / eu projekti

Pozivamo vas da se pridružite online hackathonu u sklopu EU projekta INNO2MARE koji će se održati od 10. do 12. svibnja 2024. te da uz pomoć vrhunskog tima stručnjaka razvijete prototip rješenja za zadane izazove.

INNO2MARE Challenge trodnevni je događaj s ciljem uključivanja šire međunarodne zajednice u inovacijske procese u pomorskom sektoru.

Timovi mogu odabrati jedan od tri ponuđena izazova te, uz mentorstvo stručnjaka i pristup potrebnim podacima i materijalima, unutar 24 sata razviti prototip rješenja koje će na kraju predstaviti stručnom žiriju. Sudjelovanje je besplatno, a najbolji timovi osvajaju nagrade!

Događaj se odvija na engleskom jeziku, a namijenjen je studentima, freelancerima i profesionalcima s digitalnim i programerskim vještinama. Članovi timova mogu biti i iz drugih područja koja doprinose razvoju digitalnih rješenja.

Više informacija možete pronaći ovdje, a svoje mjesto osigurajte putem prijave.

Prijave su otvorene do 8. svibnja.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Projekt INNO2MARE financiran je u okviru programa Obzor Europa, koji objedinjuje 19 organizacija iz Hrvatske, Slovenije i Belgije u nizu aktivnosti usmjerenih na digitalnu i zelenu tranziciju pomorskog sektora, sve s ciljem jačanja kapaciteta ekosustava Zapadne Slovenije i Jadranske Hrvatske za izvrsnost u istraživanjima i inovacijama.

Skip to content