KATEGORIJE

Inno4YUFE edukacija za poduzetničke timove

11.01.2023. / vijesti / eu projekti

U okviru europskog projekta Inno4YUFE, sufinanciranog od strane Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT) , a u čiji su provedbu uključeni Sveučilište u Rijeci i Step Ri znanstveno-tehnologijski park, održat će se trodnevna edukacija usmjerena na unapređenje poduzetničkih ideja.

Edukacija će se održati uživo u Antwerpenu, Belgija, od 7. do 9. ožujka 2023., na engleskom jeziku, a polaznici programa će imati priliku učiti od međunarodnih stručnjaka i povezati se s ostalim startup timovima iz različitih europskih zemalja. Program je organiziran od strane Sveučilišta u Antwerpenu u suradnji s najvećom flamanskom gospodarskom mrežom Voka koja ujedinjuje više od 18.000 poduzetnika.

Kriteriji za sudjelovanje timova su sljedeći:

  • Tim ima registrirano poduzeće (preferirano) ili je u procesu osnivanja poduzeća.
  • Tim mora biti povezan sa Sveučilištem u Rijeci na barem jedan od sljedećih načina:
    1. članovi tima su studenti Sveučilišta u Rijeci,
    2. članovi tima su alumniji Sveučilišta u Rijeci,
    3. članovi tima su djelatnici Sveučilišta u Rijeci.
  • Tim se sastoji od maksimalno dvije osobe.
  • Poželjno je da poslovna ideja s kojom se tim prijavljuje ima jasan poslovni plan, ostvarene prihode od prodaje ili je u procesu ostvarivanja prve prodaje.

Sudjelovanje u programu je besplatno, a trošak puta i smještaja snose polaznici programa. U iznimnom slučaju trošak smještaja može snositi glavni organizator, ali isključivo pod sljedećim uvjetima:

  • noćenje s doručkom u hotelu s 3 zvjezdice odabranom od strane organizatora,
  • trošak smještaja je pokriven za maksimalno jednu sobu po timu
  • pokriven je trošak za maksimalno 3 noći u razdoblju od 6. do 9. ožujka 2023.

Prijavitelji koji su zainteresirani za sufinanciranje troška smještaja od strane organizatora isto moraju označiti kod popunjavanja obrasca za prijavu.

Rok za prijavu je 30. siječnja 2023. godine.

Prijava se vrši popunjavanjem obrasca na poveznici.

Svi prijavitelji će biti obaviješteni o rezultatima prijava do 15. veljače 2023., a konačnu odluku o prihvaćenim polaznicima i sufinanciranju troškova smještaja donosi glavni organizator na temelju zrelosti poslovnog pothvata prijavitelja (jasno definiran poslovni plan i ostvareni poslovni prihodi).

Detaljan raspored programa i informacije o predavačima/mentorima mogu se naći u brošuri.

Skip to content