KATEGORIJE

Inno4YUFE tečaj unapređenja poslovne komunikacije i govorničkih vještina

10.03.2023. / vijesti / eu projekti

Pozivamo studente Sveučilišta u Rijeci da se prijave na online tečaj unapređenja poslovne komunikacije i govorničkih vještina pod nazivom Communication to Business. Tečaj provodi poljsko Sveučilište Nikola Kopernik u sklopu projekta Inno4YUFE, a koji okuplja sveučilišta iz YUFE mreže među kojima je i Sveučilište u Rijeci.

Tečaj omogućuje polaznicima da:

  • Steknu uvid u uspješne tehnike javnog nastupa,
  • Razviju vlastiti komunikacijski stil,
  • Razviju prezentacijske vještine i vježbaju sa stručnjakom.

Tečaj je dio programa Istraživanje i poduzetništvo koji nastoji podržati poslovno orijentirane istraživače, studente i zaposlenike kroz poduzetničke edukacije i mentorstvo. Program se provodi kombinacijom online i offline pristupa, uz mogućnost umrežavanja s kolegama i stručnjacima iz inozemstva, a kako bi polaznici ojačali poduzetničke kompetencije potrebne za istraživanje mogućnosti pokretanja vlastitog posla.

Rok za prijave traje do 25. ožujka 2023., a više informacija o tečaju Communication to Business i načinu prijave možete pronaći na poveznici.

Projekt Inno4YUFE sufinanciran je od strane Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT) kroz EIT HEI i EIT Health inicijative.

Skip to content