KATEGORIJE

”Inovacije i stvaranje vrijednosti u znanosti – trening za istraživače u ranoj fazi karijere” – prijave do 18. lipnja

07.06.2023. / vijesti / doktorska škola

Doktorska škola u suradnji sa STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci (STEP RI) organizira drugu po redu radionicu ”Inovacije i stvaranje vrijednosti u znanosti – trening za istraživače u ranoj fazi karijere”, koja će se održati 20. i 21. lipnja 2023. godine.

Prijave zainteresiranih doktorandica i doktoranda zaprimaju se do 18. lipnja 2023. godine putem prijavnog obrasca. Za pristup je potrebno koristiti valjani elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu.

Doktorandi će kroz vođenu radionicu, zadatke, primjere, rasprave te razradu vlastite ideje temeljene na znanju steći uvid u osnovne koncepte i suvremene alate u inovacijama i poduzetništvu. Time se motiviraju i za transfer rezultata istraživanja u društvo te doprinose suradnji akademskog sektora i organizacija iz gospodarstva i zajednice na inovativnim projektima, kao i za pokretanje vlastitog poduzeća temeljenog na rezultatima znanstvenih istraživanja.

Program se odvija u potpunosti uživo, u prostorijama STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci , a svi sudionici trebaju ponijeti vlastita prijenosna računala.

Detaljan program možete pronaći ovdje.

Sva pitanja o radionici moguće je uputiti na adresu elektroničke pošte Doktorske škole.

Skip to content