KATEGORIJE

INTERREG: Priključite se u oblikovanju strategije za razdoblje 2021. – 2027.

12.06.2020. / vijesti / eu projekti

Program transnacionalne suradnje Interreg Central Europe poziva svoje partnere i dionike da se uključe u proces oblikovanja strategije financiranja programa za sljedeće višegodišnje financijsko razdoblje (2021. – 2027.).

Interreg Central Europe program podržava transnacionalnu suradnju u srednjoj Europi već više od 20 godina, a financirani projekti grade povjerenje izvan granica i povezuju ljude u radu na inovacijama, zelenoj energiji, prirodnoj i kulturnoj baštini kao i prometu i mobilnosti.

Možete sudjelovati u sljedećim aktivnostima kako biste sudjelovali u oblikovanju novog programa:

  • Anketa – Oblikujte strategiju financiranja popunjavanjem internetske ankete do 24. lipnja 2020. godine. Cilj ankete je prikupljanje stručnih podataka o potencijalnim temama koje će se financirati i idejama za relevantne transnacionalne akcije i ciljne skupine.
  • Dijalog s nacionalnim kontakt osobama – Nacionalne kontakt točke organiziraju niz partnerskih dijaloga koji će omogućiti dodatne povratne informacije o temama i potencijalnim akcijama novog programa. Više informacija o partnerskim dijalozima u Hrvatskoj možete saznati na kontakt adresi: Ivan.Lajtman@mrrfeu.hr .
Skip to content