KATEGORIJE

Konferencija o Kohezijskoj politici EU-a: Poziv na dostavu radova

11.03.2022. / vijesti / znanstvenici

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Glavnom upravom za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije (DG REGIO) i Regional Studies Association (RSA Europe) organizira treću zajedničku konferenciju o Kohezijskog politici EU-a „Zeleno, digitalno, uključivo i pravedno: Kako kohezijska politika može odgovoriti na nove teritorijalne izazove?“, koja će se održati od 14. do 16. studenoga 2022. godine u Zagrebu.

Konferencija će okupiti sudionike iz akademskih krugova, europskih institucija i nadležnih tijela država članica koji će zajednički raspravljati o budućnosti kohezijske politike, pokazateljima dosadašnjeg djelovanja i novim globalnim izazovima, kako bi se učinkovito odgovorilo na sve potrebe i mogućnosti razvoja putem EU fondova i u sinergiji s ostalim EU instrumentima.

Objavljen je Poziv na dostavu radova na pitanja i teme koji će činiti osnovu za održavanje radionica, panela i rasprave na konferenciji, a rok za dostavu sažetaka od 500 riječi je 18. srpanj 2022. godine.

Više informacija o uvjetima sudjelovanja te o detaljima Poziva možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Skip to content