KATEGORIJE

Konferencija o Kohezijskoj politici EU: Poziv na dostavu radova

20.05.2022. / vijesti / znanstvenici

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije zajedno s Europskom komisijom (DG REGIO) i Regional Studies Association (RSA Europe) organizira treću zajedničku konferenciju o Kohezijskoj politici EU “Zeleno, digitalno, uključivo i pravedno: Kako Kohezijska politika može odgovoriti na nove teritorijalne izazove?”, koja će se održati od 14. do 16. studenoga 2022. u Zagrebu.

Konferencija će okupiti sudionike iz akademskih krugova, europskih institucija i nadležnih tijela država članica koji će zajednički raspravljati o budućnosti kohezijske politike, pokazateljima dosadašnjeg djelovanja i novim globalnim izazovima, kako bi se učinkovito odgovorilo na sve potrebe i mogućnosti razvoja putem EU fondova i u sinergiji s ostalim EU instrumentima.

Slijedom navedenoga, objavljen je poziv na dostavu radova na pitanja i teme koje će činiti osnovu za održavanje radionica, panela i rasprave na konferenciji.

Rok za dostavu sažetaka od 500 riječi je 18. srpanj 2022., u okviru digitalne platforme web stranice RSA.

Iznimka je Early Career Researcher Panel, s rokom za dostavu sažetaka od 200 riječi do 14. lipnja 2022. na e-mail adresu office@regionalstudies.org.

Više informacija o uvjetima sudjelovanja te o detaljima poziva, kao i dodatne informacije o samom događaju možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Skip to content