KATEGORIJE

Kreni na YUFE studentsko putovanje – prijavi se odmah!

19.09.2023. / vijesti / studenti

Želiš li studirati u međunarodnom okruženju, iskusiti multikulturalizam i istinski sudjelovati u društvu? Iskoristi priliku i prijavi se za YUFE Student Journey!

Sveučilište u RIjeci i ove godine svojim studentima omogućuje studiranje na 10 europskih sveučilišta. U skladu s vlastitim interesom i rasporedom možeš pohađati kolegije, učiti nove jezike kroz jezične tečajeve, stručno se usavršavati ili volontirati, družeći se pritom sa studentima i studenticama iz cijele Europe. Sudjelovanje je besplatno, a dobra stvar je to što sam/a odlučuješ koje ćeš tečajeve ili aktivnosti pohađati dok studiraš.

Mnogi studenti/studentice prepoznali su mogućnosti koje nudi YUFE:

“Imam širok spektar interesa. YUFE mi omogućava da gradim svoj kurikulum točno onako kako ja želim“. (Eveline van Eerd, YUFE alumna)

Prijavi se i ti!

Za prijaviti se dovoljno je biti student/ica na minimalno drugoj godini prijediplomskog studija i uspješno se koristiti engleskim jezikom, a jednom kada postaneš sudionik/ica ovoga programa, stječeš pravo (ali ne i obavezu) upisivanja brojnih kolegija i aktivnosti na YUFE sveučilištima. YUFE katalog u ovom trenutku uključuje preko 300 različitih fizičkih i online kolegija te gotovo 100 izvannastavnih aktivnosti. Prijaviti se možeš putem YUFE virtualnog kampusa (poveznica).

Ovaj krug prijava za YUFE Student Journey otvoren je do 3. studenoga 2023.

Više o ovoj prilici koju ti nudi YUFE možeš doznati i na virtualnom događanju YUFE Open Days koji će se održati 18. i 30. listopada 2023. (od 11 do 13 sati CET), a dobrodošli su svi studenti/studentice YUFE partnerskih sveučilišta.

Registriraj se putem sljedećih poveznica:

  1. Online Open Day – 18. listopada, 11:00 – 13:00cet
  2. Online Open Day – 30. listopad, 11:00 – 13:00cet
Skip to content