KATEGORIJE

Ljetna škola građanskoga prava

19.04.2024. / vijesti / studenti

Zaklada za građansko pravo svake godine organizira Ljetnu školu građanskoga prava u partnerstvu sa Sveučilištem Paris II Panthéon-Assas, čiji je Sveučilište u Rijeci partner. Ove godine, zbog održavanja Ljetnih olimpijskih igara u Parizu, Ljetna škola iznimno će se održati u potpuno digitalnom formatu, od 1. do 31. srpnja 2024. godine.

Ljetna škola jedinstveni je pravni tečaj certifikatom, a provodi ga Sveučilište Paris II Panthéon-Assas. Tečaj uključuje 40 sati tečajeva francuskog i engleskog jezika koje vode prestižni predavači, a digitalni format prilagođen je rasporedu svih polaznika u obliku večernjih tečajeva. Tečaj pruža interkulturalno iskustvo i interakciju s polaznicima iz cijelog svijeta.

Cilj je Ljetne škole pružiti svim sudionicima sveobuhvatno razumijevanje kontinentalnog prava i njegove evolucije i utjecaja na pravne i ekonomske modele koji se trenutačno razvijaju diljem svijeta. Osim tečajeva, to je također prilika za upoznavanje ključnih dionika u francuskom pravnom sustavu.

Tečajevi će biti dostupni na francuskom ili engleskom jeziku i bit će dostupni svima (studentima i pravnim stručnjacima) koji su završili najmanje tri godine pravnog studija. Više informacija o prijavama nalazi se u brošuri i na internetskoj stranici Zaklade: https://www.fondation-droitcontinental.org/fr/english-speaking-students/.



Skip to content