KATEGORIJE

MIPRO 2024 – poziv za prijavu radova

15.12.2023. / vijesti / inovacije

Pozivaju se svi zainteresirani studenti, profesori, istraživači i znanstvenici da prijave svoje radove za 47. Međunarodni ICT skup MIPRO 2024 koji će biti održan od 20. do 24. svibnja 2024. u Opatiji uz tehničko kosponzorstvo IEEE Regije 8 i IEEE Hrvatske sekcije.

Skup MIPRO održava se jednom godišnje. Prepoznat je kao predvodnik u području informacijskih i komunikacijskih tehnologija, a kroz svoje je postojanje prerastao u najveći međunarodni nekomercijalni tehnološki skup u jugoistočnoj Europi s preko tisuću sudionika iz tridesetak zemalja svijeta.

Skup MIPRO 2024 održava pod sloganom “Umjetnom inteligencijom prema EU višejezičnosti”, a tradicionalno je posvećen informacijskoj, komunikacijskoj i elektroničkoj tehnologiji, uz poveznice prema ostalim multidisciplinarnim naprednim tehnologijama i inovativnim stremljenjima.

Rok za prijavu sažetaka je petak, 22. prosinca 2023.

Radove je moguće prijaviti za 18 različitih savjetovanja putem poveznice http://www.mipro.hr/CallForPapers/tabid/176/language/hr-HR/Default.aspx.
Svi će radovi proći dvije dvostruko anonimne recenzije, a ista osoba može prijaviti više radova.

Prihvaćeni radovi na engleskom jeziku prezentirani na skupu bit će poslani za uključenje u prestižnu američku bazu IEEE Xplore Digital Library.

Cjelovite upute za autore, rokovi, kotizacije i ostali važni detalji dostupni su na www.mipro.hr. Studenti plaćaju povlaštenu kotizaciju u odnosu na ostale sudionike.

Više o skupu doznajte na službenom portalu MIPRO, a odgovore na dodatna pitanja možete zatražiti na adresi mipro@mipro.hr.

Skip to content