KATEGORIJE

Mobilna aplikacija Ekonomskog fakulteta

02.11.2020. / vijesti / ostalo

Brz i kvalitetan način komuniciranja, fokus na važnim informacijama te izrada user friendly programa bili su ciljevi novog projekta – prve mobilne aplikacije namijenjene sadašnjim i budućim studentima te alumni zajednici Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Nove generacije mladih ljudi u čak 93 % slučajeva pretražuju pomoću mobilnih uređaja mrežne stranice Fakulteta, što je uvelike olakšalo odluku u kojem smjeru je potrebno razvijati nove komunikacijske kanale.

Prezentaciju aplikacije možete preuzeti na Youtube kanalu  EFRI-a https://www.youtube.com/watch?v=1wcsd1-uyOI

Mobilna aplikacija omogućuje preglednost svih važnih podataka i informacija o preddiplomskom i diplomskom studiju te dodatnim sadržajima koji se svaki tjedan nude na Fakultetu.

Kako važne informacije ne bi prošle „ispod radara“ tu je i opcija dobivanja obavijesti putem notifikacija dok se učitavanje podataka o nastavnicima i službama na Fakultetu može ostvariti korištenjem QR kod skenera za više od 200 kodova postavljenih u zgradi Fakulteta. Najinovativnija stavka bit će definitivno e-referada putem koje će studenti iz mobilne aplikacije moći pristupiti uslugama i obrascima bez fizičkog dolaska na Fakultet.

Aplikacija je dostupna i na engleskom jeziku te ju je moguće besplatno preuzeti iz Google Play ili App trgovine.

Mobilnu aplikaciju razvili su članovi ALUMNI EFRI zajednice, Renato Poljak i Ivo Zubčić iz informatičke tvrtka Oxygen Tech d. o. o.

Skip to content
Virtualna sova UNIRI