KATEGORIJE

Nacionalni informativni dan programa Obzor Europa za MSCA Doktorske mreže

03.06.2024. / vijesti / CPP

Agencija za mobilnost i programe EU organizira nacionalni informativni dan programa Obzor Europa za MSCA Doktorske mreže koji će se održati u četvrtak 13. lipnja 2024. od 10 do 12.30 sati. Informativni dan održat će se online preko Zoom platforme. Prijaviti se možete preko sljedeće poveznice, a pod događanje je potrebno odabrati Nacionalni informativni dan MSCA Doktorske mreže 2024. Prijave su otvorene do utorka 11. lipnja 2024.

Cilj informativnog dana je upoznavanje sudionika s novim pravilima natječaja doktorskih mreža te mogućnostima koje se nude hrvatskim sudionicima u okviru MSCA konzorcijskih projekata.

U prvom dijelu informativnog dana nacionalne osobe za kontakt za MSCA predstavit će detalje natječaja MSCA doktorskih mreža u 2024.godini. Zatim će evaluatorica doc. dr. sc. Ivana Carev prezentirati evaluacijski proces u MSCA doktorskim mrežama.

U drugom dijelu informativnog dana predstavit će se uspješni primjer projektne prijave na MSCA doktorske mreže, projekt DANIO-ReCODE s Instituta Ruđer Bošković. U završnoj prezentaciji bit će predstavljeni alati za umrežavanja za hrvatske znanstvene organizacije te sustav podrške prijaviteljima projekata MSCA programa kao i aktivnosti sustava podrške u 2024. godini.

Više informacija pronađite na sljedećoj poveznici.

Skip to content