KATEGORIJE

Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci

29.11.2022. / vijesti / sveučilište i društvo

Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci, a na prijedlog stručnog povjerenstva, na svojoj 99. sjednici donio je Odluku o dodjeli nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2021. i odluku o dodjeli Nagrade za transfer znanja

Odluku o dodjeli nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2021. možete pročitati OVDJE, a odluku o Nagradi transfer znanja OVDJE.

Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci svake se godine dodjeljuje najzaslužnijim mladim i iskusnim znanstvenicima i umjetnicima koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom i umjetničkom radu, odnosno svojim javnim i sveukupnim djelovanjem pridonijeli razvoju znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Rijeci, te akademskoj i široj zajednici.

Za kalendarsku godinu 2021. ukupno je dodijeljeno osam nagrada, tri u kategoriji znanstvenik, tri u kategoriji mladi znanstvenik, jedna u kategoriji umjetnik, jedna u kategoriji mladi umjetnik te nagrada za životno djelo.

Svečana dodjela godišnjih nagrada i nagrade transfera znanja će se održati 14. prosinca 2022. s početkom u 11:00 sati u kongresnom centru Sveučilišta u Rijeci – Akvarij (Radmile Matejčić 5).

Zaklada Sveučilišta upućuje iskrene čestitke svim nagrađenima i zahvaljuje prijaviteljima!

Skip to content