KATEGORIJE

Najava nacionalnih događanja za prijavitelje programa Obzor Europa

28.03.2024. / vijesti / CPP

Dva nacionalna događanja vezana uz program Obzor Europa održat će se 10. i 11. travnja 2024. godine u hotelu Westin u Zagrebu. Prvi dan održat će se Nacionalni informativni dan programa Obzor Europa namijenjen potencijalnim prijaviteljima na program Obzor Europa. U sklopu nacionalnog informativnog dana sudionici će dobiti opći pregled Programa i ključne informacije o pozivima unutar Programa, ali i o nacionalnom sustavu podrške.

Drugi dan održat će se Horizon Europe implementation day in Croatia koji će se baviti praktičnim aspektima prijave i provedbe Obzorovih projekata. Cilj događanja je prenijeti korisnicima informacije o pronalaženju prilika koje odgovaraju njihovim interesima, pružiti korisne savjete za što uspješnije podnošenje projektnih prijedloga, predstaviti pravila za implementaciju projekata te dati praktične savjete vezano za eksploataciju rezultata projekta i povećanje učinka projekta. Radni jezik drugog događanja je engleski.

Sudjelovanje na oba događanja je besplatno, potrebno je samo prijaviti se preko sljedeće poveznice i u izborniku Događanja izabrati kojem od dva događanja želite prisustvovati.

Više informacija i program događanja pronađite ovdje.

Skip to content