KATEGORIJE

YUFE trening: Kako ojačati komunikacijske vještine u poslovnoj interakciji

21.12.2023. / vijesti / transfer znanja

YUFE Mreža stručnjaka za transfer znanja poziva sve zainteresirane znanstvenike i znanstvene menadžere, posebice one zaposlene u uredima za transfer znanja/ tehnologije, na dvosatnu edukaciju iz područja komunikacijskih vještina „Effective Engagement Skills – Communication“, koja će se održati online, 11. siječnja od 11-13 sati.

Radionicu će voditi stručnjaci sa Sveučilišta u Essexu – Stephanie Humphries (Acting Head of Knowledge Exchange), Dorian Hayes (Knowledge Exchange Manager – Social Sciences) i Andy Mew (Head of Start-Up Support).

Jedan od ciljeva radionice jest razumjeti tzv. “mekane vještine” („soft-skills“) potrebne za učinkovitu suradnju znanstvenika i stručnih službi s partnerima iz gospodarstva i zajednice, te saznati više o konkretnim metodama i alatima koji se koriste na Sveučilištu u Essexu za primjenu tih vještina.

Radionica je dio modularnog programa obuke iz područja jačanja mekih vještina u procesima ko-kreacije, razvijenog u okviru EU projekta YUFERING. 

Sudjelovanje na radionici moguće je putem direktne poveznice, bez potrebe za prethodnom registracijom, a više informacija o radionici dostupno je u Pozivu.

Skip to content