KATEGORIJE

Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost

14.01.2021. / vijesti / studenti

Na temelju odluke Senata Sveučilišta u Rijeci od 22. prosinca 2020. godine, u skladu s izmijenjenim i dopunjenim Pravilnikom o dodjeli stipendija za izvrsnost, Sveučilište u Rijeci objavljuje Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2020./2021. akademskoj godini.

Pravilnik o dodjeli stipendija za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci, p. t. od 16. studenog 2020.

Odluka Senata o dopuni Pravilnika o dodjeli stipendija za izvrsnost od 22. prosinca 2020.

Prijave na natječaj otvorene su do petka, 5. veljače 2021. godine do 12:00 sati. Molimo studente da prijavu izvrše na vrijeme.

Prijave se podnose isključivo elektronički, putem SharePoint portala. SharePoint portalu pristupa se klikom na sljedeću POVEZNICUi upisivanjem AAI@EduHr korisničkih podataka (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom npr. peric.pero@uniri.hr). Korisničko ime mora imati nastavak „uniri“, a NE „student.uniri“.

Za izdavanje „uniri“ korisničkog imena molimo da se obratite LDAP administratoru visokog učilišta. Popis LDAP administratora pogledajte na poveznici.

Na SharePoint portalu nalaze se sve informacije i detaljne upute za ispunjavanje prijavnog obrasca, a za eventualne nejasnoće i dodatna pitanja molimo da se javite na adresu e-pošte: studiji@uniri.hr.

Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2020./2021. ak. god.

Obrazac A

Obrazac I

Skip to content