KATEGORIJE

Objavljen natječaj za međunarodnu TCA konferenciju

11.02.2020. / vijesti / eu projekti

Agencija za mobilnost i programe EU objavila je natječaj za sudjelovanje na tematskoj konferenciji pod nazivom Erasmus+ Projects: Teaching and Learning in a Digital Age. Konferencija se organizira u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje i održat će se u Kölnu, Njemačka, od 27. do 29. travnja 2020. godine u organizaciji njemačke Erasmus+ nacionalne agencije.

Konferencija će se baviti temom digitalnog učenja i poučavanja u okviru projekata Erasmus+, a posebno će se usmjeriti na ove projektne formate: KA2 (Strateška partnerstva, Knowledge Alliances, Capacity Building, Erasmus Mundus i Jean Monnet) i KA3 (forward-looking projekti, European Policy Experimenatations and Social Inclusion). Sudionici će zajedno istraživati digitalne formate i njihovu relevantnost za razvoj međunarodne suradnje i umreženosti.

Radni jezik konferencije je engleski, a rok za prijavu je 16. veljače 2020. Prijaviti se možete ovdje.  

Konferencija je namijenjena projektnim koordinatorima, stručnjacima iz svih povezanih područja, djelatnicima nacionalnih agencija kao i manjem broju studenata čiji su studiji i interesi relevantni za ovo događanje.

Detaljnije informacije o konferenciji te o sufinanciranju putnih troškova možete pronaći na mrežnim stranicama Agencije.

Skip to content