KATEGORIJE

Obzor 2020. MSCA: Radionica za doktorande i mlade istraživače

06.02.2020. / vijesti / eu projekti

Sveučilište u Rijeci, u sklopu HERItage konferencije koja se održava u Opatiji od 11. – 13. ožujka 2020. godine, organizira i predkonferencijsku radionicu pod nazivom „H2020 Marie Skłodowska-Curie actions workshop for young researchers in cultural heritage“.

Radionica će se održati prije službenog otvorenja konferencije, 11. ožujka od 9.00 do 12.00 sati. Ciljna skupina su doktorandi i mladi istraživači iz područja vezanih za kulturnu baštinu, a program možete pronaći ovdje.

Na događaju će biti predstavljene mogućnosti razvoja karijere za mlade istraživače u sklopu Marie Skłodowska-Curie akcija te teme važne za ciljnu skupinu s naglaskom na kulturnu baštinu u programu Obzor 2020. To je ujedno i prilika za razmjenu iskustva sudionika te diskusije s govornicima.

S obzirom da se radionica održava kao uvod u HERItage konferenciju, radni jezik je engleski. Sudjelovanje je besplatno, uz prethodnu prijavu ovdje.

Ako vas zanimaju Marie Skłodowska-Curie akcije i mogućnosti razvoja karijere mladih istraživača na području kulturne baštine u okviru programa Obzor 2020., pozivamo vas da se prijavite!

Skip to content