KATEGORIJE

Obzor 2020.: objavljen MSCA COFUND natječaj

14.04.2020. / vijesti / eu projekti

Otvoren je natječaj MSCA COFUND (Co-funding of regional, national and international programmes) za 2020. godinu u okviru Obzor 2020. Marie Skłodowska-Curie akcija.

MSCA COFUND natječaj namijenjen je sufinanciranju novih ili postojećih regionalnih, nacionalnih i međunarodnih programa koji će osigurati međunarodno, međusektorsko i interdisciplinarno obrazovanje, kao i mobilnost istraživača.
COFUND akcije mogu biti u obliku:

  • Doktorskog programa – koncentriraju se na razvoj i proširivanje istraživačkih kompetencija istraživača u ranoj fazi.
  • Stipendijskog programa – programi stipendija za iskusne istraživače koji financiraju individualno istraživanje i stipendije za razvoj karijere.

Natječaj je otvoren do 29. rujna 2020., a više informacija dostupno je na stranicama Funding & tender opportunities portala. Vodič za prijavu na natječaj možete pronaći ovdje.

Na mrežnim stranicama mreže nacionalnih kontakt točaka Net4Mobility, mogu se pronaći informacije o webinaru 7. svibnja, odgovori na često postavljana pitanja te mnogi korisni materijali u dijelu Net4MobilityPlus Material posvećeni pojedinim natječajima.

Za detaljnije informacije možete se obratiti nacionalnoj osobi za kontakt za MSCA akcije Sandri Vidović na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.

Skip to content