KATEGORIJE

Obzor Europa info dan: Pravna i financijska pitanja

12.04.2022. / vijesti / eu projekti

Agencija za mobilnost i programe EU održat će dana 28. travnja 2022. godine, u virtualnom obliku, nacionalni informativni dan za pravna i financijska pitanja unutar programa Obzor Europa.

Sudionicima će biti predstavljeni pojedini pravni i financijski aspekti prijava i provedbe projektnih prijedloga unutar programa Obzor Europa, nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU te novi kriterij prihvatljivosti projektnih prijedloga – plan ravnopravnosti spolova, u sklopu kojeg će biti predstavljen projekt SPEAR (eng. Supporting and Implementing Plans for Gender Equality in Academia and Research), u kojem kao jedan od projektnih partnera sudjeluje i Sveučilište u Rijeci.

Preliminarni program događanja je dostupan na poveznici.

Ukoliko želite sudjelovati na informativnom danu, potrebno je izvršiti registraciju najkasnije do 26. travnja 2022. godine, a poveznica za sudjelovanje će biti naknadno dostavljena. Svi sudionici će moći postavljati pitanja putem aplikacije Slido, kojoj možete pristupiti ovdje (kod za pristup je #433779).

Prezentacije s informativnog dana možete preuzeti ovdje.

Ukoliko imate dodatna pitanja, možete ih poslati elektroničkom poštom na e-mail adrese sonja.jantar@ampeu.hr ili martina.kozul.kolaric@ampeu.hr.

Izvor: hrvatski portal programa Obzor Europa

Skip to content