KATEGORIJE

ODGOĐEN YUFE trening: Kako ojačati komunikacijske vještine u poslovnoj interakciji

10.01.2024. / vijesti / transfer znanja

YUFE Mreža stručnjaka za transfer znanja obavještava sve zainteresirane da se, nažalost, uslijed smrtnog slučaja, sutrašnji online trening odgađa. Novi termin treninga bit će uskoro objavljen. Zahvaljujemo na razumijevanju.

YUFE Mreža stručnjaka za transfer znanja poziva sve zainteresirane znanstvenike i znanstvene menadžere, posebice one zaposlene u uredima za transfer znanja/ tehnologije, na dvosatnu edukaciju iz područja komunikacijskih vještina „Effective Engagement Skills – Communication“, koja će se održati online, 11. siječnja od 11-13 sati.

Radionicu će voditi stručnjaci sa Sveučilišta u Essexu – Stephanie Humphries (Acting Head of Knowledge Exchange), Dorian Hayes (Knowledge Exchange Manager – Social Sciences) i Andy Mew (Head of Start-Up Support).

Jedan od ciljeva radionice jest razumjeti tzv. “mekane vještine” („soft-skills“) potrebne za učinkovitu suradnju znanstvenika i stručnih službi s partnerima iz gospodarstva i zajednice, te saznati više o konkretnim metodama i alatima koji se koriste na Sveučilištu u Essexu za primjenu tih vještina.

Radionica je dio modularnog programa obuke iz područja jačanja mekih vještina u procesima ko-kreacije, razvijenog u okviru EU projekta YUFERING. 

Sudjelovanje na radionici moguće je putem direktne poveznice, bez potrebe za prethodnom registracijom, a više informacija o radionici dostupno je u Pozivu.

Skip to content