KATEGORIJE

Odluka o dodjeli Nagrade za transfer znanja 2020.

14.01.2021. / vijesti / sveučilište i društvo

Temeljem Natječaja za dodjelu Nagrade za transfer znanja, te po izvršenju postupka Evaluacijskog povjerenstva, Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci na svojoj 90. sjednici održanoj 30. prosinca 2020. donio je Odluku o dodjeli Nagrade za transfer znanja.

Nagrađuje se primjer dobre prakse uspješnog transfera znanja dvije prijave (podjela nagrade) i to za:

CMA brodovi Hrvatska – Kreiranje i izvođenje programa izobrazbe cjeloživotnog obrazovanja za pomorce kompanija CMA CGM, ured CMA brodovi Hrvatska: Simulator Shiphandling & Manoeuvring Course, Pilot Management Course, Rad na brodovima na koje se primjenjuje IGF Pravilnik u kategoriji  Poslovna suradnja. Nagrada se dodjeljuje timu u sastavu: izv. prof. dr. sc. Vlado Frančić, Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci, doc. dr. sc. Srđan Žuškin, Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci, izv. prof. dr. sc. Dean Bernečić, Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci i suradnici;

te

Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci – Potpora tehničkom razvoju inovativnog panelnog konstrukcijskog sustava zgrade u kategoriji Inovacijski projekti. Nagrada se dodjeljuje timu u sastavu: prof. dr. sc. Davor Grandić, Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci , doc. dr. sc. Paulina Krolo, Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci, doc. dr. sc. Natalija Bede, Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci i doc. dr. sc. Vedran Jagodnik, Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci.

Uzimajući u obzir i prepoznajući potencijal svih prijava, Upravni odbor ujedno dodjeljuje posebno priznanje prijavi Končar distributivni i specijalni transformatori d.d. – Mjerenje i analiza vibracija energetskih transformatora tvrtke Končar D&ST d.d. s ciljem smanjivanja buke (Kategorija: Poslovna suradnja), voditelj prof. dr. sc. Saša Zelenika.

Odluka i obrazloženje dostupni su na poveznici.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaj u suradnji s tvrtkama partnerima Alarm Automatika d.o.o. i Geotech d.o.o. u sklopu programa Riječka ideja – smjer POTICAJ, s ciljem prepoznavanja i nagrađivanja primjera dobre prakse, odnosno uspješnih transfera znanja sa Sveučilišta u Rijeci u gospodarsku i širu zajednicu.

Natječaj je bio otvoren od 5. kolovoza do 15. listopada 2020. godine na službenim mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta. Na natječaj za Nagradu za Transfer znanja u propisanom roku zaprimljeno je pet (5) prijava, te su sve bile upućene u daljnju evaluaciju.

Čestitke svima!

Skip to content