KATEGORIJE

Odobren Erasmus+ projekt CAMPMASTER

22.10.2020. / vijesti / eu projekti

Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je financiranje projekta “Development of European Curriculum in the Field of Sustainable Camping Resort Management” (CAMPMASTER) u okviru programa Erasmus+ – Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva za područje odgoja i općeg obrazovanja. Projekt traje 2 godine, a ukupan budžet projekta je 165.892,00 €.

Koordinator projekta je Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, a u projektu sudjeluje još pet partnera: , Breda University of Applied Sciences (Nizozemska), Universitat de Girona (Španjolska), Associació de Càmpings de Girona (Španjolska), The Leading Camping & Caravaning Parks of Europe e.V. (Njemačka) i Kamping udruženje Hrvatske.

Cilj projekta je razviti prvi europski kurikulum u području održivog upravljanja kamping odmaralištem – CAMPMASTER. Prepoznajući potrebu industrije kampinga za kvalitetno obučenim osobljem sa specifičnim znanjima i vještinama, tri su europska sveučilišta u partnerstvu s nacionalnim kamping udruženjima pokrenula inicijativu za usklađivanje potreba kamping industrije sa vještinama i kvalifikacijama stečenim u specijaliziranim studijskim programima na europskoj razini.

Više informacija o projektu možete pronaći na poveznici Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Skip to content