KATEGORIJE

Održan projektni sastanak na Sveučilištu u Kremsu

25.11.2022. / vijesti / SHEFCE

Od 21. do 23. studenog 2022. godine održan je treći sastanak projekta SHEFCE uživo na Sveučilištu za kontinuirano obrazovanje Krems, jednom od partnera na projektu. 

Na sastancima smo imali priliku baviti se dosadašnjim projektnim aktivnostima, izvijestiti o napretku projekta te planirati preostale aktivnosti projekta, s posebnim naglaskom na rezultate analize politika i preporuke za sustavnu podršku za društveni angažman visokog obrazovanja. Analize su se fokusirale na sustave visokog obrazovanja Austrije, Hrvatske i Irske, te na regionalne sustave u Kataloniji (Španjolska) i Flandriji (Belgija). 

Tijekom posjeta održao se i okrugli stol o društvenom angažmanu visokog obrazovanja sa studentima magistarskih studija iz cijelog svijeta koji sudjeluju u programu Erasmus Mundus MARIHE usmjerenom na visoko obrazovanje.

Sastanku je nazočilo 12 članova SHEFCE projektnog tima iz 8 partnerskih institucija iz Hrvatske, Irske, Španjolske, Belgije i Austrije: Sveučilište u Rijeci, Institut za razvoj obrazovanja, Udruga katalonskih javnih sveučilišta, Mary Immaculate College, Technological University Dublin, Sveučilište za kontinuirano obrazovanje Krems, Sveučilište u Gironi i Slobodno sveučilište u Bruxellesu.

Skip to content