KATEGORIJE

Održan prvi SSC café

31.01.2024. / vijesti / SSC

Povodom 25. godišnjice rada Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci, u utorak, 30. siječnja 2024. godine održan je Dan otvorenih vrata SSC-a. U formatu SSC caféa, od 13 do 17 sati svi zainteresirani imali su priliku u opuštenoj atmosferi upoznati SSC tim, saznati više o njihovom dosadašnjem radu te budućim planovima i aktivnostima Centra. 

Zajednički smo se prisjetili početaka rada davne 1998. godine, brojnih izazova osiguravanja kontinuirane pomoći i podrške studenticama i studentima te svih suradnica i suradnika koji su svojim angažmanom i entuzijazmom davali vjetar u leđa razvoju SSC-a. Razgovaralo se i o tekućim aktivnostima i budućim planovima Centra te razmijenilo mnoštvo kreativnih ideja s posjetiteljima. 

U zadnjih 25+ godina, SSC je pružio podršku i savjetovao više od 4700 studenata i studentica, osmislio i proveo 300-ak različitih edukativnih sadržaja za više od 5000 korisnika, bio aktivno uključen u 60 lokalnih, nacionalnih i međunarodnih projekata, sudjelovao u provedbi brojnih istraživanja, te, uz liste čekanja, nadamo se bio mjesto na kojem su korisnici_e SSC-a dobili podršku koja im je bila potrebna. SSC trenutno broji 5 zaposlenica, stručnjakinja u području savjetovanja.   

Sretan rođendan našem SSC-u!

Skip to content