KATEGORIJE

UNIRI domaćin 7. međunarodne PhD konferencije Ljubljana – Graz – Rijeka

06.10.2023. / vijesti / doktorska škola

Doktorska škola Sveučilišta u Rijeci domaćin je međunarodne konferencije za doktorande/doktorandice i mlade istraživače/ice “Sustainability in Research/Science and Doctoral Education” koja se u  suradnji sa Sveučilištima iz Ljubljane i Graza, 5. i 6. listopada održava na Građevinskom fakultetu u Rijeci.

Konferenciju je otvorila rektorica Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija. Radnim sesijama predsjedavali su prof. Igor Prpić, predstojnik Doktorske škole, prorektori Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Gordan Jelenić i prof. dr. sc. Senka Maćešić te Hrvoje Paić dr. phil. sa Sveučilišta u Grazu.

Predavanja su održali prof. Vasja Rant sa Sveučilišta u Ljubljani, prorektorica prof. dr. sc. Senka Maćešić i Hrvoje Paić dr. phil. sa Sveučilišta u Grazu, dok je prof. dr. sc. Marina Šantić prisutnima približila teme konferencije na temelju iskustva Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Na konferenciji sudjeluje 23 doktoranada/doktorandica sa sveučilišta u Rijeci, Ljubljani i Grazu. Domaćin naredne, 8. konferencije u 2024. godini bit će Sveučilište u Grazu.

Skip to content