KATEGORIJE

Održano 6. izdanje My First Conference

23.09.2022. / vijesti / znanstvenici

Na Građevinskom fakultetu na Kampusu Sveučilišta u Rijeci u četvrtak, 22. rujna 2022. održano je 6. izdanje znanstveno-stručnog skupa My First Conference. Konferencija se organizira 6. godinu zaredom za doktorske studente inženjerstva i tehnologije s Tehničkog, Pomorskog i Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Skup je otvorila te u ime dekana Fakulteta izv. prof. dr. sc. Mladena Bulića pozdravila, izv. prof. dr. sc. Sanja Dugonjić Jovančević, prodekanica za znanstvenoistraživački rad i međunarodnu suradnju.

Cilj skupa je povezivanje studenata srodnih studija s mogućnošću interdisciplinarne suradnje, unaprjeđenja javnog izlaganja na engleskom jeziku, dobivanja povratne informacije o tekućim istraživanjima od drugih doktorskih studenata, iskusnijih znanstvenika i zainteresirane javnosti.

Konferencija se svake godine održava u organizacije jednog od 3 uključena fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a u posljednje 2 godine imala je međunarodni karakter.

Skup okuplja mlade pozvane predavače iz zemlje i inozemstva, jednodnevnog je karaktera, a prezentirani radovi objavljuju se u knjizi sažetaka.

Odabrani autori bit će pozvani da predaju cjelovite radove pratećim časopisima: Engineering Review i Pomorstvo.

Više na stranici skupa: https://mfc.uniri.hr/ .

PROGRAM

Skip to content